Rreth Nesh

KadriaNet filloj në vitin 2006 me shpërndarjen e Internetit në Qytet dhe fshatrat e Istogut, duke perdorur teknologjine të asaj kohe pa tela (Wireless).

Duke e parë interesimin që rritej cdo ditë e më shumë, në vitin 2011 KadriaNet filloi të zgjerohet me sinjal Kabllor.

Sot, pas një pune të organizuar dhe të palodhshme nga stafi i KadriaNet që ti ofrojmë klientit shërbimin më të mirë të mundshëm në ofrojmë Internet Super Te Shpejt dhe mbi 230+ kanale televizive.

Nga Viti 2017 KadriaNet fillon edhe perdorimin e teknologjisë më të re dhe më të avancuar Fiber To The Home/Bussines (FTTX)

Zyrja Istog

 • E Henë - E Shtunë
  8:30 - 20:30
 • E Dielë
  10:00 - 17:00

Zyrja Klinë

 • E Henë - E Shtunë
  08:30 - 18:00
 • E Dielë
  Mbyllur

Zyrja Vrellë

 • E Henë - E Shtunë
  9:00 - 19:00
 • E Dielë
  Mbyllur